Foredrag i Køge for Historisk Samfund for Københavns Amt (med Gl. Roskilde Amt) den 13/7 1911 - Rockstroh, K.C. (Historisk Årbog for Roskilde Amt, 2019)
Foredrag i Køge for Historisk Samfund for Københavns Amt (med Gl. Roskilde Amt) den 13/7 1911