Kongeriget Danmarks industrielle forhold fra de ældste tider indtil begyndelsen af 1848. Del 3/3 - Dahl, Børge (Historisk Årbog for Roskilde Amt, 2019)
Kongeriget Danmarks industrielle forhold fra de ældste tider indtil begyndelsen af 1848. Del 3/3