Partidannelse - oppefra eller nedefra? Det radikale Venstre i Roskilde amt ca. 1905-1917 - Hansen, Gorm Bruun (Historisk Årbog for Roskilde Amt, 2018)
Partidannelse - oppefra eller nedefra? Det radikale Venstre i Roskilde amt ca. 1905-1917