Broder Johannes Nyborg. Fokus på Roskildes dominikanske biskop - og hans mulige lokale baggrund - Jakobsen, Johnny Grandjean Gøgsig (Historisk Årbog for Roskilde Amt, 2018)
Broder Johannes Nyborg. Fokus på Roskildes dominikanske biskop - og hans mulige lokale baggrund