Fra udskiftning til afvikling. Bondelandbruget i Gl. Roskilde Amt fra slutningen af 1700-tallet - Hansen, Helge Land (Historisk Årbog for Roskilde Amt, 2018)
Fra udskiftning til afvikling. Bondelandbruget i Gl. Roskilde Amt fra slutningen af 1700-tallet til 1970