Bartholinernes Pilenborg og Rømers Observatorium Tusculanum i Vridsløsemagle - Kjær, Hans (Historisk Årbog for Roskilde Amt, 2026)
Bartholinernes Pilenborg og Rømers Observatorium Tusculanum i Vridsløsemagle