Tillæg: Fortegnelse over Tidsskrifts-Artikler vedrørende Københavns Amts Historie og Topografi, 1ste Halvdel - Heilskov, Chr. (Historisk Årbog for Roskilde Amt, 2026)
Tillæg: Fortegnelse over Tidsskrifts-Artikler vedrørende Københavns Amts Historie og Topografi, 1ste Halvdel