Ud med Italien - leve Møgeltønder - en replik til Jes Fabricius Møller: "Divisionskommandoen i Roskilde" - Furdal, Kim (Historisk Årbog for Roskilde Amt, 2024)
Ud med Italien - leve Møgeltønder - en replik til Jes Fabricius Møller: "Divisionskommandoen i Roskilde"