Formandens beretning på Historisk Samfunds generalforsamling den 27. maj 1986 - Verwohlt, Ernst (Historisk Årbog for Roskilde Amt, 2021)
Formandens beretning på Historisk Samfunds generalforsamling den 27. maj 1986