Formandens beretning på Historisk Samfunds generalforsamling den 26. maj 1998 - Verwohlt, Ernst (Historisk Årbog for Roskilde Amt, 2019)
Formandens beretning på Historisk Samfunds generalforsamling den 26. maj 1998