Da Napoleonskrigene kom til Roskilde. Hertugen af Wellington i Roskilde 1807 - Denman, Henrik (Historisk Årbog for Roskilde Amt, 2018)
Da Napoleonskrigene kom til Roskilde. Hertugen af Wellington i Roskilde 1807