Bent Blüdnikow: Krigsfanger - et billeddrama om krigsfanger i Danmark under 1. Verdenskrig. (Odense Universitetsforlag, 1988). 143 s., ill. - Borring Olesen, Thorsten (Historie/Jyske Samlinger, 1991)
-