Bertel & Jørgen. Bertel Dahlgaard og Jørgen Jørgensen i glimt i anledning af 100-års dagene i 1987 og 1988. Poul Møller: De styrede landet. Politi- ske portrætter. Thorkil Kristensen: Erindringer. Poul Nyboe Andersen: Det umuliges kunst. Erindringer fra d - Poulsen, Henning (Historie/Jyske Samlinger, 1991)
Bertel & Jørgen. Bertel Dahlgaard og Jørgen Jørgensen i glimt i anledning af 100-års dagene i 1987 og 1988. (Tidens Tankers Forlag, 1988). 91 s. Poul Møller: De styrede landet. Politi- ske portrætter. (Stig Vendelkærs Forlag, 1988). 170 s. Thorkil Kristensen: Erindringer. (Odense Universitetsforlag, 1989). 108 s. Poul Nyboe Andersen: Det umuliges kunst. Erindringer fra dansk politik 1968-77. (Odense Universitetsforlag, 1989). 248 s.