Tage Kaarsted: Ove Rode - en politiker ved vejs ende. (Udgivet af Institut for Presseforskning og Samtidshistorie. I kommission hos Odense Universitetsforlag, 1989). 216 s. - P. Clausen, H. (Historie/Jyske Samlinger, 1991)
-