Egon Eriksen og Ole L. Frantzen: Dansk artilleri i Napoleonstiden. Forudsætninger og udvikling 1760-1814. øjhusmuseets Skrifter 11, København, 1988). 530 s. - Willemoes Jørgensen, Per (Historie/Jyske Samlinger, 1991)
-