Danske kortsamlinger. En guide. Redigeret af Marie Louise Brandt, Jørgen Nybo Rasmussen og Lizzi Schwenger. (Dansk Kartografisk Selskab og Det kongelige Bibliotek, 1989)77 s.,kr. 80,-. - Elklit, Tove (Historie/Jyske Samlinger, 1991)
-