Henrik Becker-Christensen: Protektionisme og reformer 1660-1814. Dansk toldhistorie II. Udg. af Toldhistorisk Selskab 1988. 608 s., ill. Indb. 285 kr. i subskription. - T. Lauridsen, John (Historie/Jyske Samlinger, 1991)
-