Steen Ousager: Politik på skinner. Lokalbanespørgsmålet og Nordfyns privatbaner i dansk trafikpolitik ca. 1920-1970. (Odense Universitets Forlag, 1988). 218 s., 188 kr. - Frandsen, Allan (Historie/Jyske Samlinger, 1991)
-