Jette D. Søllinge og Niels Thomsen: De danske aviser 1634-1989. Bind 1 1634-1847. 356 s. Bind 2 1848-1917. 727 s. (Odense Universitetsforlag, 1988-1989). Pris pr. bind i abonnement 328 kr. Pris pr. bind i løssalg 328-398 kr. - Lund, Erik (Historie/Jyske Samlinger, 1991)
-