Danske Domme 1375-1662. De private domssamlinger. Ved Erik Reitzel-Nielsen under medvirken af Ole Fenger. VIII: Registre samt supplement 1298-1651 (nr. 912-1202). (Det danske Sprog- og Litteraturselskab/C. A. Reitzels Forlag, 1987). - Elklit, Tove (Historie/Jyske Samlinger, 1991)
Danske Domme 1375-1662. De private domssamlinger. Ved Erik Reitzel-Nielsen under medvirken af Ole Fenger. VIII: Registre samt supplement 1298-1651 (nr. 912-1202). (Det danske Sprog- og Litteraturselskab/C. A. Reitzels Forlag, 1987). XXII + 811 s., 390,40 kr.