Pastoratsarkiver (Præste- og menighedsrådsarkiver). Møn og Bogø. Arkivregistratur. (Landsarkivet for Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm, 1988). IX + 89 s. - Elklit, Tove (Historie/Jyske Samlinger, 1991)
-