Henrik Skov Kristensen, et al.: Vestallierede luftangreb i Danmark under 2. verdenskrig. (Aarhus Universitetsforlag, 1988). Carsten Petersen: Luftkrig over Danmark 111. Jagerkontrol 1943-1945. Karup 1940-1945. (Bollerup Boghandels Forlag, 1988). - Trommer, Aage (Historie/Jyske Samlinger, 1991)
Henrik Skov Kristensen, Claus Kofoed & Frank Weber: Vestallierede luftangreb i Danmark under 2. verdenskrig. (Aarhus Universitetsforlag, 1988). 861 s. Carsten Petersen: Luftkrig over Danmark 111. Jagerkontrol 1943-1945. Karup 1940-1945. (Bollerup Boghandels Forlag, 1988). 95 s.