Bjarne Nielsen Brovst: Jeppe Aakjær på Askov højskole. (Poul Kristensens Forlag, 1988). 110 s., 138 kr. En brevveksling mellem Jeppe Aakjær og Henrik Cavling. Ved Solvejg Bjerre. (Poul Kristensens Forlag, 1988). 155 s., 168 kr. - H. Lauridsen, Finn (Historie/Jyske Samlinger, 1991)
-