Henrik Fangel: H. P. Hanssen - liv og virke. Sønderjyske billeder 1. (Historisk Samfund for Sønderjylland, 1988). 48 s., 65 kr. (50 kr. for medlemmer). - Fink, Jørgen (Historie/Jyske Samlinger, 1991)
-