Mogens Rüdiger: Povl Bagges historiebegreb. Skrifter udgivet af Det historiske institut ved Københavns Universitet, bd. XV. (Den danske historiske forening, Kbh. 1984). 124 s., 50,- kr. - Busck, Steen (Historie/Jyske Samlinger, 1989)
-