Jane Bossen. Helge Krempin: Helligåndskirken i Flensborg 1386-1986. Udgivet af Studieafdelingen ved Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig. (Rosenkilde og Bagger, 1986). 108 s., 160 kr. - Munk-Jørgensen, Wivan (Historie/Jyske Samlinger, 1989)
-