Dansk historisk Bibliografi 1974-1976. Ved Ann R. Welling og Erland Kolding Nielsen. Udgivet af Den danske historiske Forening og Dansk historisk Fællesforening i samarbejde med Det kgl. Bibliotek. Kbh., 1986. - Elklit, Tove (Historie/Jyske Samlinger, 1989)
Dansk historisk Bibliografi 1974-1976. Ved Ann R. Welling og Erland Kolding Nielsen. Udgivet af Den danske historiske Forening og Dansk historisk Fællesforening i samarbejde med Det kgl. Bibliotek. Kbh., 1986. 516 s., medlemspris 226,30 kr., bogladepris 323 kr.