Ole Feldbæk: Danske Handelskompagnier 1616-1843. Oktrojer og interne Ledelsesregler. Udgivet af Selskabet for Udgivelse af Kilder til Dansk Historie (København, 1986). 779 s., 300,-kr. - Willemoes Jørgensen, Per (Historie/Jyske Samlinger, 1989)
-