Vello Helk: Dansk-norske studierejser fra reformationen til enevælden 1536-1660. Med en matrikel over studerende i udlandet. (Odense Universitetsforlag, 1987). 448 s. - Degn, Ole (Historie/Jyske Samlinger, 1989)
-