Ove Bruun Jørgensen: Billeder og myter fra Bronzealderen. Træk af ældre Bronzealders religion i Norden. (Jysk Arkæologisk Selskabs Skrifter XX. I kommission hos Århus 1987). 160 s., 59 s-h ill., 183 kr. - Damsgaard-Madsen, Aksel (Historie/Jyske Samlinger, 1989)
-