Registraturer udarbejdet af Landsarkivet for Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm. Kommunearkiver: Haslev - Høng - Karlebo - Skibby - Skævinge - Kbh., 1987. Skolearkiver: Allinge-Gudhjem kommune. Mm. - Elklit, Tove (Historie/Jyske Samlinger, 1989)
Registraturer udarbejdet af Landsarkivet for Sjælland, Lolland-Falster og Bornholm. Kommunearkiver: Haslev = kommuner sammenlagt til Haslev kommune 1966/1970. Kbh., 1987. 123 s. Høng = kommuner sammenlagt til Høng kommune i 1966. Kbh., 1987. 91 s. Karlebo 1842-1970. Kbh., 1988. 46 s. Skibby = kommuner sammenlagt til Skibby kommune i 1966. Kbh., 1987. 68 s. Skævinge — kommuner sammenlagt til Skævinge kommune i 1970. Kbh., 1987. 73 s. Vallensbæk kommune 1842-1985. Kbh., 1987. 55 s. Skolearkiver: Allinge-Gudhjem kommune. Kbh., 1987. 35 s. Asminderød-Grønholt Kbh., 1987. 28 s. Frederikssund kommune. Kbh., 1988. 33 s. Karlebo kommune. Kbh., 1988. 27 s.