Mylius Erichsen og Steen Steensen Blicher. Genoptryk af »Steen Blicher og Heden« fra Mylius Erichsen: »Den jydske Hede før og nu« 1903. Med tegninger af Valdemar Neiiendam. (1987). - H. Lauridsen, Finn (Historie/Jyske Samlinger, 1989)
Mylius Erichsen og Steen Steensen Blicher. Genoptryk af »Steen Blicher og Heden« fra Mylius Erichsen: »Den jydske Hede før og nu« 1903. Med tegninger af Valdemar Neiiendam. Udgivet af Blicher-selskabet. Indledninger ved Felix Nørgaard og H. P. Rohde. Billedvalg: H. P. Rohde. (Poul Kristensens forlag, 1987). 92 s.