Tradition og historieskrivning. Kilderne til Nordens ældste historie Redigeret af Kirsten Hastrup og Preben Meulengracht Sørensen. Acta Jutlandica LXIII: 2. Humanistisk serie 61. (Aarhus Universitetsforlag, 1987). 143 s. - Paludan, Helge (Historie/Jyske Samlinger, 1989)
-