Den Internationale Arbejderforening for Danmark. Aktstykker til belysning af statsmagtens kamp imod den tidlige arbejderbevægelse i Danmark fra august 1871 til Slaget på Fælleden i ma] 1872. Udgivet og kommenteret af Jens Engberg. (1985). 464 s. - Witte, Jørgen (Historie/Jyske Samlinger, 1989)
-