Vagn Wåhlin (red.): Folk og Tro. Bidrag til Indre Missions og vortfolkelige troslivs historie og virke. 1. bd., 1987. (Historisk Selskab for Indre Mission, Lohses Forlag). 150 s. - Eriksen, Sidsel (Historie/Jyske Samlinger, 1989)
-