Tore Nyberg, Hans Bekker-Nielsen og Niels Oxenvad (red.): Knudsbogen 1986. Studier over Knud den Hellige. Fynske studier XV. (Odense Bys Museer 1986). 191 s., ill. - Paludan, Helge (Historie/Jyske Samlinger, 1989)
-