Jes Autrup: Landsbydreng og svend på valsen. En fattig drengs erindringer (1881-1907). (1986). Gunnar Nielsen: Et godt liv - trods alt. Erindringsserien »Folk fortæller« nr. 18 (1986). - Fink, Jørgen (Historie/Jyske Samlinger, 1989)
Jes Autrup: Landsbydreng og svend på valsen. En fattig drengs erindringer (1881-1907). (Historisk Samfund for Ribe amt i samarbejde med lokalhistorisk arkiv for Fåborg sogn, 1986). 94 s., 86,50 kr. Gunnar Nielsen: Et godt liv - trods alt. Erindringsserien »Folk fortæller« nr. 18 (Foreningen Danmarks Folkeminder, 1986). 136 s., 90 kr.