Karin Kryger: Allegori og borgerdyd. Studier i det nyklassicistiske gravmæle i Danmark 1760-1820. (Christian Ejlers Forlag, 1985). 371 s. illustr. - Munk-Jørgensen, Wivan (Historie/Jyske Samlinger, 1989)
-