Charlotta Dorothea Biehl: Mit ubetydelige levnets løb. Udgivet efter originalmanuskript med indledning, kommentar m.m. af Marianne Alenius. (Museum Tusculanums forlag, 1986). 219 s., 170,80 kr. - H. Lauridsen, Finn (Historie/Jyske Samlinger, 1989)
-