Peter Birkelund og Henrik Dethlefsen: Faldskærmsfolk. SOEs arbejde i Danmark 1941-45. (Årsskrift for Frihedsmuseets Venner, 1986). 145 s., 45.00 kr. Charles Cruickshank: SOE in Scandinavia. (Oxford University Press, 1986). 292 s. - Poulsen, Henning (Historie/Jyske Samlinger, 1989)
-