Knud Bødker: Messerschmitt på startbanen. Da tyskerne byggede Tirstrup flyveplads - og hvad derpå fulgte ... (Eget forlag, 1986). 280 s., ill., 140,00 kr. - Skov Kristensen, Henrik (Historie/Jyske Samlinger, 1989)
-