Henrik Becker-Christensen og Jørgen Witte: Fra købstad til storkommune. Aabenraa bys historie bd. 4, 1945-1970. Samfund for Sønderjylland, 1985). 398 s., ill., 155,kr. - Bruhn, Verner (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-