Den Danske Brigadeforening (DAN FORCE): Den danske Brigade i Sverige 1943-1945. Udgivet i anledning af 4o året for befrielsen og Brigadens hjemkomst. (Samlerens forlag, 1985). 60s. ill., 40,-kr. - Skov Kristensen, Henrik (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-