Jørgen Burchardt: Provinsindustri. Arbejdspladser på Fåborg-egnen desidste 100 år. (Faaborg Byhistoriske Arkiv. Faaborg Kulturhistoriske Museer, 1984). 119,-kr. - Erik Andresen, Carl (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-