Anders Sunesen: Hexaëmeron. Gengivet på danske vers af H. D. Schepelern. Med en efterskrift af oversætteren og Jørgen Pedersen. (G.E. C. Gad, 1985). 195,20 kr. - Malmros, Rikke (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-