Jens Christensen: Landbostatistik. Håndbog i dansk landbohistorisk statistik 1830-1900. (Udgivet af Landbohistorisk Selskab. Kbh., 1985). 284 s., 148,- kr. - Elklit, Tove (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-