Lotte Dombemowsky: »Slagsmaale ere nu om Stunder langt sjældnere...«. Retsopfattelse og adfærd hos fynsk landalmue omkring år 1800. (Landbohistorisk Selskab, 1985 (1986)). 198 s., ill., 88,- kr. - Elklit, Jørgen (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-