- men størst er kærligheden. Eline Boisens erindringer fra midten af forrige århundrede. Udgivet af Anna, Elin, Gudrun og Jutta Bojsen-Møller og Birgitte Haarder. (Gyldendal, 1985). 432 + 32 sider. 198,- kr. - Elklit, Tove (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-