Elisabeth Riber Christensen & John Pedersen: Bibliografi over danskamerikansk udvandrerhistorie. Den danske udvandring til USA fra 1840 til 1920 og den dansk-amerikanske historie til 1983. Udvandrerarkivets skriftserie: Udvandrerhistoriske studier nr. 1. - Elklit, Tove (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
Elisabeth Riber Christensen & John Pedersen: Bibliografi over danskamerikansk udvandrerhistorie. Den danske udvandring til USA fra 1840 til 1920 og den dansk-amerikanske historie til 1983. Udvandrerarkivets skriftserie: Udvandrerhistoriske studier nr. 1. (Aalborg Universitetsforlag, 1986). xiv + 243 s. Kr. 80,(medlemspris)/kr.