Ole Degn Nissen: Feltpolitidetachementet 31. juli 1944-20. juni 1945. En dansk politienhed i Sverige og Danmark. (Politihistorisk Selskab 1985). 31 5.,40,-kr. - Poulsen, Henning (Historie/Jyske Samlinger, 1987)
-